HoogOverHattem gaat inspreken bij Provinciale Staten

HATTEM – Actiegroepen waaronder HoogOverHattem gaan inspreken bij de Provinciale Staten van Gelderland. “Wij verwachten van de Statenleden veel meer oppositie tegen de plannen om zo absurd laag over Hattem te vliegen. Met name van de Statenleden VVD, CDA, D66 en CU, de partijen zijn vertegenwoordigd in de regeringscoalitie”, aldus HoogOverHattem.

HoogOverHattem vindt dat het  Kabinet nog steeds voorstander is van de opening van Lelystad Airport en dus van de laagvliegroutes. De Gelderse Statenleden zijn volgens hen veel te stil terwijl uit de provincie Overijssel een krachtig “nee” is te horen tegen de plannen.

“Gevolg: straks zitten we allemaal in de herrie, worden mensen ziek van de uitstoot van ultrafijnstof uit vliegtuigmotoren en is de rust in Hattem voorbij. Kom ook naar Arnhem op woensdag 12 september om 17.00 uur in de Statenzaal van het Huis der Provincie, Markt 11”, roept HoogOverHattem de mensen op. “Een volle publieke tribune laat zien dat de inwoners tegen de huidige plannen zijn. Samen met u zeggen wij: het Nederlandse luchtruim eerst volledig opnieuw herindelen voordat Lelystad Airport open mag. Deze herindeling zal de noodzaak tot laagvliegen moeten wegnemen. Leefmilieu en gezondheid zijn nummer één !”

Uit: Dijkpoorter.nl

13 reacties op “HoogOverHattem gaat inspreken bij Provinciale Staten”

  1. Pingback: browning rifles
  2. Pingback: Digi Tobi
  3. Pingback: fn upper 14.5
  4. Pingback: news
  5. Pingback: Apple gift card
  6. Pingback: gunpowder

Geef een reactie